amy

02 December 2017

No Comments

Home Noutati

Avantajele Criolipolizei

Avantajele Criolipolizei

Amy beauty Center va ofera solutia ideala de slabire localizata cu ajutorul criolipolizei, cea mai eficienta terapie pentru eliminarea ireversibila a tesuturilor grase!

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuala care elimina definitiv grasimile in exces prin inghetarea celulelor adipoase. Este solutia naturala de a pierde in centimetru, distrugand celulele grase din zona dorita de tine in numai 60 de minute.

Cum actioneaza?

 

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament, se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

Rezultate dovedite clinic

 

In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm. Primele rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta, insa efectul maxim este resimtit la 4-5 saptamani de la tratament.

Etape tratament

 

Efectul de vacuum retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp restul tesutului si fibrele de colagen.
Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata, de -8 grade Celsius.
Tratamentul dureaza 60-70 minute, pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.
Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca 30 % din grasime intr-o singura sedinta.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?